Bine ati venit pe site-ul Lyria Povestea ta pictata!
Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site prezentate mai jos. Accesul sau vizitarea acestui site de catre Dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al Dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
1. Definitii
AArchitects ARHITECTURA si DESIGN SRL, organizata in baza legii române, cu sediul in Brasov, str. Mihai Viteazul, nr. 2, et. 1, ap. 2, cam 2, inregistrata la Registrul Comerului Brasov, sub nr. J8/706/2016, având CUI 35867170, cont bancar deschis la ING Brasov, detinatoarea domeniului LYRIA POVESTEA TA PICTATA.
SITE - Domeniul LYRIA POVESTEA TA PICTATA si subdomeniile acestuia, incluzând, dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil;
CLIENT - Persoana juridica sau fizica care are calitatea de UTILIZATOR LYRIA POVESTEA TA PICTATA, si care a plasat cel putin o comanda pe site.
CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale site-ului prin care se face accesul la SERVICIU.
COMANDA - Cerere prin care o persoana - juridica sau fizica - solicita livrarea unui anumit produs, executarea unei lucrari sau prestarea unui serviciu.
CONTINUT are urmatoarea definitie:
 - toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 - continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 - orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al LYRIA POVESTEA TA PICTATA UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 - informatii legate de produsele, serviciile si/sau preturile practicate de LYRIA POVESTEA TA PICTATA intr-o anumita perioada;
 - informatii legate de produsele, serviciile si/sau preturile practicate de catre un tert cu care LYRIA POVESTEA TA PICTATA are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 - date referitoare la LYRIA POVESTEA TA PICTATA, sau alte date privilegiate ale acesteia.
CONTRACT (CONTRACT LA DISTANT - - conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un client, in cadrul unui sistem de vânzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;
DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii
LYRIA sau LYRIA POVESTEA TA PICTATA – Site-ul specializat in comertul on-line si care apartine AArchitects ARHITECTURA si DESIGN SRL. Când se face referire la relatiile LYRIA POVESTEA TA PICTATA cu tertii – de orice natura – se face de fapt, referire la relatiile AArchitects ARHITECTURA si DESIGN SRLcu tertii.
NEWSLETTER/ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea LYRIA POVESTEA TA PICTATA cu referire la informatiile continute de acesta.
MAGAZIN ON-LINE, sau magazin virtual – Magazinul on-line LYRIA POVESTEA TA PICTATA, este un site destinat vânzarii de produse din piele, accesorii, incaltaminte si incaltaminte. Pentru plati clientii pot selecta modalitatea de plata: card de credit, transfer bancar, ramburs. Livrarea se face cu ajutorul unei companii de curierat. Vânzarea pe internet aplica un principiu asemanator cu cel al oricarei activitati comerciale traditionale singura diferenta fiind ca nu exista un spatiu fizic (real) in care se expune marfa si nu exista un contact direct cu publicul cumparator.
MEMBRU, UTILIZATOR – Persoana juridica sau fizica care are sau obtine acces la CONTINUT – si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului site – prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA (electronic, telefonic, etc - sau in baza unui acord de utilizare existent intre LYRIA POVESTEA TA PICTATA si acesta si care, necesita crearea si utilizarea unui CONT, numit in continuare UTILIZATOR.
PROMOTIE - actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului un numar finit de produse având un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA.
SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzând si alte mijloace de comunicare la distanta (de exemplu telefoni - .
TRANZACTIE – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vânzarea unui produs/serviciu de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri, a tranzactiilor bancare sau prin ramburs, agreate de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA, indiferent de modalitatea de livrare;
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea site-ului intr-o mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii LYRIA POVESTEA TA PICTATA.
2. General
2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ale site-ului/continutului/serviciului de catre Utilizator sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre LYRIA POVESTEA TA PICTATA si acesta.
2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitându-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea Utilizatorului sau Clientului la prezentele reglementari din termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea Site-ului public disponibil www.Lyria Povestea ta pictata.
2.4. Prin folosirea site-ului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse site-ului, continutului sau serviciului LYRIA POVESTEA TA PICTATA sau oricarui tert cu care LYRIA POVESTEA TA PICTATA are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia româna in vigoare.
2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:
2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de LYRIA POVESTEA TA PICTATA prin intermediul site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea LYRIA POVESTEA TA PICTATA de orice natura (posta electronica, apel telefonic, SMS etc.), fara nicio garantie ulterioara din partea LYRIA POVESTEA TA PICTATA.
2.5.2. LYRIA POVESTEA TA PICTATA va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.6. Clientul/Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze LYRIA POVESTEA TA PICTATA, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la LYRIA POVESTEA TA PICTATA destinate acestui scop.
2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pâna in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de LYRIA POVESTEA TA PICTATA.
2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de LYRIA si iti revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, sau renunta la o Comanda, Clientul va indica motivele revocarii acordului sau, urmând a stabili impreuna cu LYRIA POVESTEA TA PICTATA modalitatea de solutionare a cazului. Daca in urma revocarii acordului, clientul solicita in mod expres si neechivoc anularea comenzilor aflate in derulare, LYRIA le poate anula, urmând a restitui clientului sumele achitate in termenul de 15 zile lucratoare calculate din momentul primirii cererii scrise a Clientului. Din sumele achitate in prealabil de Client se vor scadea sumele deja cheltuite de LYRIA POVESTEA TA PICTATA in vederea onorarii comenzii/lor CLIENTULUI;
2.10. Acest site este adresat doar Utilizatorilor persoane – juridice sau fizice care au cel putin 18 ani – care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii.
3. Continut
3.1.Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzând dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a LYRIA, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicar - .
3.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de LYRIA, includerea oricarui continut in afara Site-ului LYRIA, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al LYRIA asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al LYRIA.
3.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre LYRIA si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea LYRIA cu referire la acel continut.
3.4. Utilizatorul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.
3.5. in cazul in care LYRIA confera Utilizatorului sau Clientului dreptul de a utiliza - sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct - un anumit continut, (la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acor - acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei lor pe Site sau a perioadei definite in acord (conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea LYRIA pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert - care are/obtine - prin orice mijloc - acces la acest continut transferat si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
3.6. Niciun continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc - sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea LYRIA si/sau al angajatului LYRIA care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
4. Contact
4.1. LYRIA POVESTEA TA PICTATA publica pe Site, datele de identificare s contact, actualizate spre informarea Clientilor sau Utilizatorilor.
4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe Site, Utilizatorul sau Clientul permite LYRIA POVESTEA TA PICTATA sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzând si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).
4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea LYRIA POVESTEA TA PICTATA de a contacta Utilizatorul sau Clientul.
4.4. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate LYRIA POVESTEA TA PICTATA se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului. Astfel LYRIA POVESTEA TA PICTATA va considera ca Utilizatorul sau Clientul, consimte la primirea notificarilor din partea LYRIA POVESTEA TA PICTATA in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzând si comunicari prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe Site.”
4.5. LYRIA POVESTEA TA PICTATA isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe Site sau cu un contract incheiat cu un Utilizator sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc - .
5. Newslettere si alerte
5.1. In momentul in care, Utilizatorul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii), exprimându-si acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea LYRIA POVESTEA TA PICTATA, transmise prin posta electronica (e-mail, SMS) si/sau apel telefonic. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Utilizator, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.
5.2. Datele preluate de la un Utilizator sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA in limitele Politicii de confidentialitate.
5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Utilizator sau Client se poate face in orice moment:
5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite;
5.3.2. Prin folosirea optiunilor disponibile in Contul de client, pentru modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte;
5.3.3. Prin contactarea LYRIA POVESTEA TA PICTATA, utilizând instrumentele dinsponibile pe site la sectiunea de plati, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta.
5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
5.5. LYRIA POVESTEA TA PICTATA isi rezerva dreptul de a selectiona Membrii sau Clientii care si-au exprimat anterior de a primi newsletter si/sau alerte catre care va trimite astfel de notificari, cât si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client, fara nici un angajament ulterior din partea LYRIA POVESTEA TA PICTATA. In acest caz, Utilizatorul sau Clientul se poate adresa Departamentului Relatii cu Clientii al LYRIA POVESTEA TA PICTATA pentru a primi justificarile necesare in legatura cu orice decizie si/sau actiune intreprinsa de LYRIA POVESTEA TA PICTATA, in sensul prezentului articol.
5.6. LYRIA POVESTEA TA PICTATA nu va include in newslettere si/sau alertele transmise Utilizatorului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al LYRIA POVESTEA TA PICTATA, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.
6. Politica de confidentialitate
6.1. Lyria Povestea ta pictata colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile site-urilor sale, numai cu acordul voluntar al Utilizatorului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:
 - validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 - rezolvarea returului sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 - pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 - trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea e-mail-ului sau a SMS-ului) si/sau prin apel telefonic;
 - contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 - contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
 - scopuri statistice.
Prin crearea Contului, fiecare Utilizator sau Client si-a exprimat consimtamântul ca Lyria Povestea ta pictata sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Oricare Utilizator sau Client are dreptul de a obtine de la Lyria Povestea ta pictata , printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
 - confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta;
 - dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 - dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 - notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. - sau - , daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
In virtutea inregistrarii voluntare pe site-ul LYRIA POVESTEA TA PICTATAsau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor LYRIA POVESTEA TA PICTATA, Utilizatorul sau Clientul este de acord cu (isi da consimtamântul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA in propriul sistem informatic, atât manual cât si automat, in scopurile enuntate la punctul 1, in conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. Daca Utilizatorul sau Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre Lyria Povestea ta pictata, acesta are dreptul de a nu utiliza site-ul si de a nu oferi companiei AArchitects ARHITECTURA si DESIGN SRL date cu caracter personal.
Oricare Utilizator sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
Oricare Utilizator sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre Lyria Povestea ta pictata a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
6.2. LYRIA POVESTEA TA PICTATA poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, numele si versiunea browserului de internet, sistemul de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul de internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Utilizatorului sau Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Lyria Povestea ta pictata si/sau al eventualilor terti cu care Lyria Povestea ta pictata are contracte de parteneriat in acel moment.
De asemenea, Lyria Povestea ta pictata utilizeaza sondaje care sunt trimise prin e-mail sau puse la dispozitie pe site, pentru colectarea de date demografice despre Client, profil si alte date legate de preferintele si comportamentul consumatorilor;
LYRIA POVESTEA TA PICTATA face studii de satisfactie si feedback a clientilor privind serviciile conexe ale Lyria Povestea ta pictata. Astfel de date sunt folosite pentru a studia preferintele consumatorilor si pentru efectuarea analizelor statistice, ambele folosite in scopul adaptarii ofertei la asteptarile clientilor Lyria Povestea ta pictata. Clientul poate oferi intotdeauna astfel de date in mod voluntar si poate renunta in orice moment la participarea in cadrul sondajului fara furnizarea datelor si fara niciun impact negativ asupra sa in cazul manifestarii dreptului de renuntare.
6.3. Clientul are dreptul de a se opune in limitele prevazute de art.2.8 din “Termeni si conditii”, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocându-si astfel acordul dat pentru document, si renuntând astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.
6.4. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 3, Clientul sau Utilizatorul se va adresa Lyria Povestea ta pictata , prin accesarea uneia din modalitatile stipulate mai jos, si anume:
 - renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Utilizator sau Client se poate face in orice moment:
 - folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite:
 - prin folosirea optiunilor disponibile in Contul de client, pentru modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte;
 - prin contactarea Lyria Povestea ta pictata, utilizând instrumentele dinsponibile pe site la sectiunea de plati, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta.
6.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Utilizatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
6.6. In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul unei societati comerciale specializate in tranzactii cu cardul online printr-o solutie integrata de plati online.
Societatea comerciala respectiva functioneaza ca un centru de procesare a datelor si de legatura intre emitentii de carduri, comercianti acceptatori de card si clienti utilizatori de carduri.
Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.
6.7. Lyria Povestea ta pictata nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
6.8. Politica de confidentialitate Lyria Povestea ta pictata se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Utilizator exclusiv pe site. Lyria Povestea ta pictata nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.
6.9. Lyria Povestea ta pictata se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vânda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continând informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Utilizatorului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
6.10. Exceptie de la prevederile art. 9 va face situatia in care transferul, accesarea, vizualizarea, etc. este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
6.11. Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre Lyria Povestea ta pictata are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.
6.12. Lyria Povestea ta pictata garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pâna la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
6.13. Lyria Povestea ta pictata nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.


7. Politica de vanzare on-line
7.1. Accesul la serviciu
 - accesul la serviciu este permis oricarui Utilizator care poseda sau isi creeaza un Cont.
 - pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile Documentului.
 - LYRIA POVESTEA TA PICTATA isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul Clientului la Serviciu, si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe Site, accesul si existenta Contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel LYRIA POVESTEA TA PICTATA. Cu respectarea prevederilor art. 5.5. cu privire la notificarea Clientului despre actiunile si sau deciziile LYRIA POVESTEA TA PICTATA, acesta se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al companiei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
 - fiecare Utilizator poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri sau Clienti.
 - in situatia in care LYRIA POVESTEA TA PICTATA descopera neregularitati si/sau incalcari de orice fel a prevederilor din prezentul capitol, care conduc la prejudicierea sau perturbarea in orice fel a activitatii companiei, LYRIA POVESTEA TA PICTATA isi rezerva dreptul la libera sa alegere, de a anula, limita, restrictiona, suspenda sau exclude accesul Clientului la Continut sau Serviciu. in acest caz, Utilizatorul sau Clientul se poate adresa Departamentului Relatii cu Clientii al LYRIA POVESTEA TA PICTATA pentru a primi justificarile necesare in legatura cu masurile adoptate in sensul prezentului articol, si data de la care acestea au fost sau vor fi aplicate.
7.2. Produse si servicii
 - 7.2.1. LYRIA POVESTEA TA PICTATA poate publica pe Site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care LYRIA POVESTEA TA PICTATA are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
 - 7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv scopului pentru care au fost produse.
 - 7.2.3. LYRIA POVESTEA TA PICTATA poate limita unuia sau mai multor Clienti, posibilitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat., in conditiile art. 7.1.
 - 7.2.4. Toate preturile aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
 - 7.2.5. Preturile afisate pe site taiate de o linie rosie semnifica pretul normal de comercializare al unui produs, inainte de a se aplica un discount de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA. Aceste preturi au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.
 - 7.2.6.
 - 7.2.7. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. in cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, LYRIA POVESTEA TA PICTATA va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii.
 - 7.2.8. in cazul platilor online LYRIA POVESTEA TA PICTATA nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzând dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.
 - 7.2.9. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea LYRIA POVESTEA TA PICTATA, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 - 7.2.10. in descrierea produselor si/sau serviciilor LYRIA POVESTEA TA PICTATA isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii/etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.
 - 7.2.11. in cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.
7.3. Comanda online
 - 7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe Site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc pozitiv pentru acesta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a acestuia.
 - 7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
 - 7.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca LYRIA POVESTEA TA PICTATA poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de LYRIA POVESTEA TA PICTATA si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.
 - 7.3.4. LYRIA POVESTEA TA PICTATA poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
 - 7.3.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
 - 7.3.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de LYRIA POVESTEA TA PICTATA, in cazul platii online;
 - 7.3.4.3. datele furnizate de catre Client, pe Site sunt incomplete sau incorecte;
 - 7.3.4.4. activitatea Clientului pe Site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel LYRIA POVESTEA TA PICTATA si/sau partenerii acesteia;
 - 7.3.4.5 realizarea a mai mult de doua incercari de livrare consecutive, esuate;
 - 7.3.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat in conformitate cu art. 7.3.3.;
 - 7.3.6. in cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului prevazut la art. 7.3.8 de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul LYRIA POVESTEA TA PICTATA, suma aceasta va fi returnata de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA in maxim 15 zile lucratoare de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client, cu respectarea prevederilor de la art. 2.9.
 - 7.3.7. in cazul in care un produs comandat de catre Client, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA, acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul Clientului contravaloarea produselor, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data la care LYRIA POVESTEA TA PICTATA a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de retragere din contract.
 - 7.3.8. Clientul are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi achitate cu cardul, in termen de maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. in acest sens, Clientul va transmite in scris echipei LYRIA POVESTEA TA PICTATA solicitarea de anulare sau modificare a comenzii.
 - 7.3.9. in cazul in care Clientul si-a modificat Comanda conform art 7.3.8, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor/serviciilor comandate initial, LYRIA POVESTEA TA PICTATA va returna in contul Clientului suma reprezentand diferenta dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi (dupa retinerea costurilor suportate de LYRIA POVESTEA TA PICTATA cu comanda initial - , in maxim 10 zile lucratoare de la data la care LYRIA POVESTEA TA PICTATA a luat la cunostinta acest fapt.
 - 7.3.10. Detaliile de livrare a produselor incluzând dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea LYRIA POVESTEA TA PICTATA, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi, sau este, prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
 - 7.3.11. in cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe Site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.
 - 7.3.12. Daca produsul exista pe stoc in momentul efectuarii procedurii de comanda de catre Client, dar pâna s-a prelucrat comanda Clientului, stocul a fost epuizat, atunci LYRIA POVESTEA TA PICTATA va informa Clientul cu privire la un nou termen de livrare. Acesta din urma va avea posibilitatea sa opteze pentru a astepta reintregirea stocului LYRIA POVESTEA TA PICTATA cu produsul comandat, sau pentru anularea Comenzii.
 - 7.3.13. in cazul in care LYRIA POVESTEA TA PICTATA nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care LYRIA POVESTEA TA PICTATA ia la cunostinta despre acest caz. in eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele achitate vor fi rambursate de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA in termen de maximum 14 zile calendaristice, conform OUG 34/2014 privind executarea contractelor la distanta.
7.4. Comanda telefonica
 - 7.4.1. Clientul/Utilizatorul LYRIA POVESTEA TA PICTATA nu poate efectua comenzi telefonice.
7.5. Contract si finalizare
 - 7.5.1 Dupa incheierea Comenzii de catre Client LYRIA POVESTEA TA PICTATA va emite electronic o factura proforma. Clientul va avea posibilitatea sa opteze pentru diverse forme de plata, si anume: card de credit, transfer bancar sau ramburs la livrare.
 - 7.5.2. Ulterior livrarii si incasarii contravalori produselor/serviciilor comandate de Client, LYRIA POVESTEA TA PICTATA va emite electronic catre acesta, in functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.
 - 7.5.3. LYRIA POVESTEA TA PICTATA va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.
 - 7.5.4. Contractul, la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, din punct de vedere al LYRIA POVESTEA TA PICTATA, devine Contract onorat.
7.6. Transport si livrare
 - 7.6.1. Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului LYRIA POVESTEA TA PICTATA, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe site-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii LYRIA POVESTEA TA PICTATA. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor LYRIA POVESTEA TA PICTATA, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii LYRIA POVESTEA TA PICTATA. in acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii LYRIA POVESTEA TA PICTATA prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.
 - 7.6.2. Livrarile se vor efectua, in medie, intr-un interval de 7-10 zile lucratoare de la incheierea comenzii si primirea confirmarii telefonice, functie de existenta pe stoc a produselor comandate de catre Client. in cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului mai sus-mentionat, LYRIA POVESTEA TA PICTATA va informa Clientul, in termen de 2 zile de la incheierea comenzii, caz in care, Clientul poate renunta in scris la comanda. In eventualitatea in care plata a fost efectuata prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 10 zile lucratoare de la data renuntarii..
 - 7.6.3. in eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 7.6.2., Clientul are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. in toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, LYRIA POVESTEA TA PICTATA va inapoia sumele platite conform art. 7.6.2.
7.7. Calitate si garantii
Folosirea acestui site se va face pe riscul Dumneavoastra personal si exclusiv.
 - 7.7.1. Fiecare produs comercializat de LYRIA POVESTEA TA PICTATA beneficiaza de termenul de garantie mentionat in Certificatul de Garantie al produsului, certificat de a carei existenta Clientul afla in timpul procesului de Comanda. Deasemenea pâna la finalizarea comenzii Clientul trebuie sa descarce prima pagina a Certificatului de Garantie (care se gaseste pe pagina de web LYRIA POVESTEA TA PICTATA.ro), care ulterior va fi completata de catre tertul care va face instalarea.
 - 7.7.2. Garantia se acorda numai cu prima pagina din Certificatul de autenticitate.
 - 7.7.3. Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate in pagina de prezentare a acestuia.
 - 7.7.4. Niciun Utilizator sau Client nu poate solicita o garantie extinsa, in alti termeni si alte conditii si/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. Garantia oferita de LYRIA POVESTEA TA PICTATA este emisa in conformitate cu legislatia in vigoare si se bazeaza pe obtinerea de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA a documentelor justificative pentru calitatea sau durata de utilizare a produselor comercializate, respectiv, certificate de autenticitate si/sau de conformitate, direct de la producator si/sau distribuitorii autorizati ai producatorului.
7.8. Anularea comenzii


Daca doresti anularea comenzii inainte de termenul de livrare, te rugam sa contactezi echipa Lyria in scris pe adresa de e-mail: office@Lyria Povestea ta pictata.Vom face tot posibilul sa indeplinim solicitarea ta. Cu toate acestea, pentru produsele personalizate nu putem garanta anularea comenzii, odata ce aceasta a fost confirmata si trimisa in productie. In cazul in care, din orice motiv, vrei sa anulezi comanda dupa ce aceasta a fost trimisa in productie, avand in vedere ca produsele au fost deja realizate, ne rezervam dreptul de a retine avansul achitat.
Daca vrei sa anulezi comanda dupa livrare te rugam sa verifici sectiunea Retururi pentru a vedea in ce conditii se pot returna produsele achizitionate.
- 7.8.1 Retururi
Te rugam sa ai in vedere ca toate produsele Lyria sunt produse realizate manual si pictate manual dupa specificatiile prezentate de tine – tip de geanta, culoare a pielii, pictura personalizata. Lyria garanteaza calitatea produsului achizitionat.
Conform OUG 34/2014 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."
Orice retur dupa o perioada mai mare de 14 zile de la receptia produselor Lyria este considerat expirat.
Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client sunt considerate abuz.
- 7.8.2 Conditii de returnare
Pentru a returna un produs, trebuie sa notificati personal Lyria  in scris pe adresa de e-mail: office@Lyria Povestea ta pictata, dupa completarea formularului de retur online: http://www.Lyria Povestea ta pictata/index.php?route=account/return/add
- 7.8.3 Defecte fabricatie
Toate produsele din piele Lyria sunt verificate atent din punct de vedere al calitatii si conformitatii inainte de livrare.
Totusi, in cazul sesizarii unor defecte majore de fabricatie trebuie sa ne anunti imediat si implicit sa returnezi produsele. In aceasta situatie poti opta fie pentru inlocuirea produselor cu produse identice, fie pentru restituirea contravalorii produselor. In termeni legali, conform cu politica de acordare a garantiei produselor vandute in mediul online, in termeni legali – 14 zile – produsele achizitionate se pot restitui. Nerespectarea indicatiilor si a instructiunilor de utilizare primite la inmanarea coletului sau a produsului fizic, duce la pierderea garantiei. Garantia se ofera dupa constatarea deficientelor. Pentru acestea este necesara predarea produsului impreuna cu eticheta si factura ce dovedesc achizitia.
Returul Dumneavoastra va fi acceptat daca produsele sunt in aceeasi stare in care au fost primite (pictura, pielea, manerele nu vor prezenta urme de purtare – nu vor fi zgariate sau deteriorate in niciun fel, accesoriile metalice, capsele, inchiderile si fermoarele nu vor prezenta urme de fortare, reparare sau alte stricaciuni). Produsele cumparate se vor returna de catre client fizic la sediul social din Brasov sau prin curier, fara ramburs, cu etichetele originale si impreuna cu o copie a chitantei si a facturii initiale. Costul returnarii produselor va fi suportat de client.
In cazul in care integritatea produselor este afectata, Lyria Povestea ta pictata isi rezerva dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat. Produsele realizate la comanda speciala (o pictura personalizata special pentru dumneavoastra sau alte picturi decat cele prezentate in fotografiile de pe site) nu se pot returna. Daca nu putem repara defectiunile de fabricatie ale produsului, va vom restitui contravaloarea sa. Restituirea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer in contul bancar indicat de client, in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.   
In cazul indeplinirii conditiilor de retur, cumparatorul va primi contravaloarea produselor cumparate. Costul transportului nu se returneaza.
- 7.8.4 Promotii
Produsele din categoria "Promotii" sunt produse existente pe stoc si/ sau produse aflate la pret promotional. Confom OUG 34/2014 art. 4 lit. b) - "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." Conform OUG 34/2014 art. 9 (1) - "Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere [...]."
Toate cheltuielile de transport pentru returnarea produselor din stoc vor fi suportate de client. Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de maximum 30 de zile prin transfer bancar in contul indicat de client.
8. Frauda
8.1. LYRIA POVESTEA TA PICTATA nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS, etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi sau carduri bancare sau parole personale.
8.2. Clientul sau Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.
8.3. LYRIA POVESTEA TA PICTATA declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator sau Client ar fi prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca reprezinta interesele LYRIA POVESTEA TA PICTATA.
8.4. Clientul sau Utilizatorul va informa LYRIA POVESTEA TA PICTATA asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
8.5. LYRIA POVESTEA TA PICTATA nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator sau Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe Site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail, cu indeplinirea conditiilor mentionate la art. 5.3. din prezentul Document.
8.6. Comunicarile realizate de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
8.7. Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare a Site-ului sau Continutului sau, implicit a LYRIA POVESTEA TA PICTATA, aceasta din urma rezervandu-si dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa atinga acest( - scop(uri):
 - 8.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Utilizator sau Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
 - 8.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Site-ului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA catre un Utilizator sau Client de-al sau.
 - 8.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza Site-ul.
 - 8.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA catre Utilizatorii sau Clientii sai, atunci cand tertul nu este destinatarul legitim al continutului.
9. Limitare de responsabilitate
9.1. LYRIA POVESTEA TA PICTATA nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Utilizator sau Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
9.2. in cazul in care un Utilizator sau Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii LYRIA POVESTEA TA PICTATA, conform detaliilor de contact, astfel incat LYRIA POVESTEA TA PICTATA sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
9.3. LYRIA POVESTEA TA PICTATA nu garanteaza Utilizatorului sau Clientului acces pe Site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe Site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al LYRIA POVESTEA TA PICTATA.
9.4. LYRIA POVESTEA TA PICTATA nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor Site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele Site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
9.5. LYRIA POVESTEA TA PICTATA este exonerata de orice vina in cazul utilizarii Site-urilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul Site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al LYRIA POVESTEA TA PICTATA, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sa produca pagube de orice natura Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
9.6. LYRIA POVESTEA TA PICTATA nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
 - 9.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului;
 - 9.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
 - 9.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.
9.7. in limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii Site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre Client sau Utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul Site-ului.
9.8. Materialele de promovare (incluzând dar nelimitandu-se la banner-ele de campani - , utilizate pentru prezentarea fiecarei campanii pe Site, au caracter exclusiv de promovare a brandurilor, fara ca utilizarea bannere-lor a fi interpretata ca fiind o obligatie asumata de LYRIA POVESTEA TA PICTATA de a detine efectiv in stoc pentru scopuri de comert, produsele ce apar sau pot sa apara in cadrul acestora.
Astfel, numai produsele prezentate pe Site, avand indicate pretul de vanzare si caracteristicile acestora servesc scopurilor comerciale ale companiei (sunt disponibile pentru vanzar - .
10. Forta majora
10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
10.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.
11. Litigii
11.1. Prin folosirea, vizitarea, vizualizarea, etc a Site-urilor si/sau al oricarui continut trimis de catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA Utilizatorului sau Clientului sau - prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc - - acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".
11.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Utilizator sau Client, pe de o parte si LYRIA POVESTEA TA PICTATA - sau orice disputa de orice fel - se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.
11.3. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul LYRIA POVESTEA TA PICTATA, in conformitate cu legile romane in vigoare.
11.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
11.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.
12. Dispozitii finale
12.1. LYRIA POVESTEA TA PICTATA isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Site-ului, ale structurii acestuia, ale produselor si serviciilor oferite - precum si asupra continutului acestora - fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.


12.2. in limita prevederilor Termeni si Conditii, LYRIA POVESTEA TA PICTATA nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul Site-ului.
12.3. LYRIA POVESTEA TA PICTATA isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.
12.4. Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui site prin posta electronica sau in alt mod, incluzând aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate.
13. Sugestii, intrebari si pareri
13.1. in cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu LYRIA POVESTEA TA PICTATA, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de luni pâna vineri, intre orele 0900 - 1700, sau prin email la office@Lyria Povestea ta pictata
13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la Site-ul Lyria Povestea ta pictata, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate si vor deveni si ramane proprietatea AArchitects ARHITECTURA si DESIGN SRL, de la data transmiterii acestora catre LYRIA POVESTEA TA PICTATA, pe orice cale de comunicare.
13.3. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea AArchitects ARHITECTURA si DESIGN SRL si poate fi folosit in orice scop, incluzând dar fara a se limita la reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare sau expediere prin posta. in plus, AArchitects ARHITECTURA si DESIGN SRL este liber sa utilizeze in orice scop (incluzând dar fara a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketingul produselor) orice idee, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui site. Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia. Prin transmiterea acestor informatii, garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului sau continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre AArchitects ARHITECTURA si DESIGN SRL nu incalca drepturile nici unei terte parti si nici o alta lege in vigoare. AArchitects ARHITECTURA si DESIGN SRL nu are nici o obligatie de a folosi informatia primita.