De la o simplă bucată de piele până la o geantă ori un accesoriu special este doar un pas: atelierele couture Lyria sau kitul Do It Yourself @Home. Designerul Armina Popeanu a conceput aceste experiențe în jurul ideii de fashion responsabil, dar și ca metodă de relaxare, realizarea pas cu pas a unui accesoriu din piele fiind o metodă inedită de deconectare. 


În campania de crowdfunding https://www.startarium.ro/crowdfunding/lyria toate recompensele au prețurile reduse. După campania de crowdfunding prețul kit-ului DIY @Home va fi 40 EURO, atelierului de accesorii va fi 75 EURO și al celui de genți va fi 125 EURO și vor putea fi achiziționate de pe Lyria.

 
Susține  și tu designul românesc și experiențele couture, achiziționând în avans unul dintre ateliere sau kit-ul DIY la preț ealy-bird din campania de crowdfunding de pe Startarium.


CLICK AICI PENTRU A SUSTINE LYRIA

 

3.       Atelier couture de genți (de la 85 de euro) - o experiență de grup sau one-on-one pentru cei care vor să realizeze o piesă de design unică. În doar 3 ore, din mâinile tale iese o geantă care te reprezintă și pe care cu siguranță o vei purta cu mândrie. 

2.       Atelier de accesorii (de la 55 de euro) - o experiență unisex, unde accentul cade pe relaxare, detașare și mai ales scoaterea la lumină a laturii creative, în timp ce realizezi un etui multifuncțional, un breloc, un tag pentru bagaj, un suport pentru căști și nu numai. Poți veni singur/ă sau însoțită de prieteni/colegi. 

1.       Kit-ul DIY @Home (de la 25 de euro) - înveți și primești tot ce ai nevoie pentru a realiza un etui multifuncțional din piele, acasă. 

Noua linie de experiențe Lyria este disponibilă momentan doar pe platforma de crowdfunding Startarium https://www.startarium.ro/crowdfunding/lyria, în trei variante: 

 

Întreaga experiență a atelierelor Lyria este despre descoperirea sau redescoperirea unor abilități pe care noi toți le avem, despre design în piele, dar și despre networking și deconectare de la cotidian. Experiențele couture se adresează inclusiv celor care vor să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală, celor care vor să petreacă timp de calitate cu prietenii sau chiar în familie, atelierele fiind potrivite inclusiv copiilor cu vârsta de peste 9 ani. În același timp, Kit-ul Do it Yourself @Home poate fi un cadou inspirat: o experiență unică de care cu siguranță destinatarul nu se va plictisi și pe care nu o va uita.

 

"Fie că alegi să realizezi o geantă într-un atelier, fie că încerci kitul DIY @Home, atelierele Lyria presupun însușirea tehnicii de cusut a couturierilor francezi, astfel încât la final manufacturezi un obiect de marochinărie exclusivist, din materiale și finisaje premium, care este unic. Practic, în mai puțin de 3 ore ai o geantă sau un accesoriu creat exclusiv de mâinile tale, irepetabil și care te reprezintă poate chiar mai mult decât orice obiect de serie achiziționat", a explicat Armina Popeanu, designer și fondator Lyria. 
* Atelierele couture au loc în București, într-o locație boemă, care să te inspire să creezi ceva unic. Ele vor fi programate after-work (în zilele săptămânii, seara) sau sâmbăta dimineața.
** Kit-ul DIY @Home poate fi comandat de oriunde din lume sau din România și vine cu toate materialele și instrucțiunile de care ai nevoie ca să manufacturezi acasă etuiul multifuncțional.
*** Livrarea pentru recomense este gratuită în România, în orașele mari.