Povestea unui designer. Altfel de designer

  • Adaugat de : Lyria
  • Sep 01, 2016
  • Categorie: Presa
  • Comentarii: 0


La început a fost povestea. În urmă cu doi ani, cam pe vremea aceasta, Armina, arhitect de profesie, a decis să înceapă un business. Un business care să îmbine pasiunea pentru design, pentru pictură, cu cunoștințele acumulate. Așa s-a născut Lyria, atât de frumos descrisă povestea ta pictată. Adică o colecție de genți pictate.


aura2-875x875 LetticeMarinaDobrogea2-875x875


Începutul a fost plin de entuziasm, dar nu tocmai ușor, după cum povestește Armina. Prima comandă pe magazinul online a venit abia după aproape trei luni de așteptare. Primul Black Friday a însemnat o altă geantă vândută. Una singură, însă Armina a consideat evenimentul un succes. Lyria începea să placă. Și așa a început povestea a peste 500 de genți vândute în doi ani. Peste 500 de cliente fericite. Dintre care multe au făcut cunoștință personal cu creatoarea lor. Pentru că începutul a însemnat ca tânăra antreprenoare să fie și designer, și CEO, și curier, și de toate.


SebilleSummerDream2-875x875 GlissTransparenceBleue2-875x875


În primul an am livrat aproape toate comenzile personal, am fost prin tot Bucureștiul, știam toate zonele mai bine ca taximetriștii. A fost o perioadă minunată. Am cunoscut fiecare client Lyria. Este o experiență pe care o recomand oricui vrea să înceapă un business: să își cunoască în detaliu clientul. Numai așa poate răspunde nevoilor lui, a povestit Armina pentru DesignTherapy.ro.


Armina a început să extindă colecțiile. De lux, de inspirație tradițională, gențile pictate au spus poveștile pe care le-a cerut publicul. Select, dar din ce în ce mai numeros. Lyria este despre povești pentru femei puternice, de succes, femei care vor să iasă din anonimat și vor să se simtă speciale. Zilele trecute m-a emoționat o doamnă care mi-a spus că, pe lângă aspectul și calitatea produsului, pe care le apreciază, i se pare fantastic faptul că, pentru prima dată, cineva a făcut ceva special pentru ea, a mai spus Armina.


????????????????????????????????????


Ar mai fi multe de spus despre cum își găsește tânărul designer inspirația, despre colecția din această toamnă, despre care promite că va fi ceva cu totul special, despre faptul că în curând Lyria va fi prezentă și într-un concept store, nu doar în online, despre faptul că este în continuare și manager și administrator de site și designer. Nu mai livrează gențile personal, însă tot se îngrijește personal de fiecare comandă.


CocoParis2-875x875


Cum îți dai seama că un designer crede în ceea ce face cu adevărat? Când îl vezi mereu purtându-și cu mândrie produsul. Pentru că Armina, deși este designer de genți, nu are multe genți. Însă cele pe care le are sunt genți Lyria. Create cu drag, care duc povestea mai departe.


AlvaraBallerina1


PS: Am încercat să selectez câteva genți care îmi plac. Este greu să te oprești la câteva. Așa că vă invit și pe site-ul Lyria. Pentru delectare. 


Articol preluat de pe http://designtherapy.ro/


designer, altfel
Comentarii: 0
Nu exista comentarii
Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata pe site. Campurile marcate cu * sunt obligatorii*