Ajută și tu un tânăr designer roman rănit în #colectiv cumpărând geanta Lyria!

  • Adaugat de : Lyria
  • Mar 31, 2016
  • Categorie: Articole
  • Comentarii: 0


Lyria sprijină campania umanitară <Design pentru o viață> inițiată de Atelierele Ilbah pentru un tânăr designer verstimentar rănit la #Colectiv și donează întreaga suma strânsă din vânzarea genții Onie Revival pentru ajutorarea Oanei Rotariu.


Onie Revival spune povestea reînvierii, emoției și puterii de care Oana a dat dovada în lupta ei pentru viață. Coloritul, renașterea și viața din zborul primăvăratic al fluturilor se potrivesc perfect cu personalitatea Oanei Rotariu. Geanta pictată manual de către designerii Lyria este dintr-o piele naturală foarte specială, de culoare bordeaux si are un design clasic, foarte versatil.

Geanta Onie Revival poate fi achiziționată online de pe site-ul Lyriei: http://www.lyria.ro/gentipictateOnieRevival sau de la sediul Centrului de Creație Atelierele ILBAH, din Str. Romulus, nr. 4, sector 2, București. Fondurile strânse din vânzarea acestei genți vor fi donate în integralitate de Lyria împreună cu Atelierele Ilbah campaniei <Design pentru o viață> , în contul deschis de Cristina Rotariu, mama Oanei.

Campania #Colectiv: “Design pentru o viață!” inițiată de Atelierele Ilbah în parteneriat cu Lyria este dedicată Oanei Rotariu și pasiunii ei pentru design. Prin aceasta campanie Atelierele Ilbah invită designerii din România să doneze o parte din creațiile lor vestimentare pentru tânara lor colegă, Oana.

Titular cont: Cristina Liliana Rotariu
Cont: RO68RZBR0000060003994017
Banca: Raiffeisen Bank


designer, roman, colectiv
Comentarii: 0
Nu exista comentarii
Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata pe site. Campurile marcate cu * sunt obligatorii*