Doi ani de Lyria: 500 de povesti cu final fericit!

  • Adaugat de : Lyria
  • Sep 01, 2016
  • Categorie: Articole
  • Comentarii: 0


Lyria sarbatoreste doi ani de existenta. Au trecut aproape 800 de zile in care au fost create sute de genti care spun povesti pictate si care au facut peste 500 de clienti fericiti. Fie ca a fost vorba despre picturile de ploaie sau macii rosii, fie de modelele traditionale din colectia RomanIA sau de gentile care amintesc de calatorii romantice la Paris, fiecare piesa Lyria a spus povestea celei pe care a ajuns sa o poarte. Fara cuvinte, insa cu multa gratie. Acum, la ceas aniversar, Armina Letitia Popeanu povesteste cum a fost acest rastimp pentru Lyria, vazut din spatele cortinei.


Iti mai amintesti cum au fost primele zile, saptamani, de atunci, de la inceput?

Oh, doi ani! Parca mai ieri impartaseam cu persoanele apropiate ideea de a transforma gentile pictate intr-o afacere. Au fost doi ani plini de povesti, de experiente si de cliente minunate. Tin minte cum, la sfarsit de august, Lyria.ro era deja lansata in online, totul era pregatit pentru a accepta comenzi si comenzile… nu veneau. Prima comanda a venit aproape trei luni mai tarziu. In noiembrie, la primul Black Friday, topaiam de fericire ca am primit o comanda. Atunci aveam si un alt job, iar colegii nu intelegeau de ce ma bucur. Dar fost un inceput frumos, ma ocupam de comanda de la A la Z, inclusiv livram personal comanda, iar clientele erau tare incurcate, nu intelegeau de ce nu vine un curier.

Cum adica livrai comenzile personal?

Da, in primul an am livrat aproape toate comenzile personal, am fost prin tot Bucurestiul, stiam toate zonele mai bine ca taximetristii. A fost o perioada minunata. Am cunoscut fiecare client Lyria. Este o experienta pe care o recomand oricui vrea sa inceapa un business: sa isi cunoasca in detaliu clientul. Numai asa poate raspunde nevoilor lui.

Cine cumpara gentile Lyria?

Lyria este despre povesti pentru femei puternice, de succes, femei care vor sa iasa din anonimat si vor sa se simta speciale. Zilele trecute m-a emotionat sinceritatea unei doamne care mi-a spus ca, pe langa aspectul si calitatea produsului, pe care le apreciaza, i se pare fantastic faptul ca, pentru prima data, cineva a facut ceva special pentru ea.

Care a fost cea mai importanta lectie invatata?

Prima provocare si prima lectie a venit repede. Cand au inceput sa curga comenzile, nu reuseam deloc sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu furnizorul. Era unul singur si aveam mereu surprize: nu mai producea un anumit model, intarzia livrarea gentilor pe care urma sa le pictez, imi veneau genti din alte culori de piele, nu cele comandate. Asa am invatat sa nu depind doar de un singur furnizor, ba chiar am achizitionat o fabrica si sunt propriul meu furnizor. Intamplator, este chiar furnizorul care imi facea probleme.

Ce inseamna acest lucru pentru clientii Lyria?

Acum, cu propria fabrica, procesul de productie a devenit mult mai usor. Usor in sensul ca timpul de la schita la realitate este mult mai mic. Putem crea aproape orice isi doreste un client. Insa, pe langa Lyria, fabrica produce o multime de alte genti, nepersonalizate, insa cu modele deosebite, sub un alt brand.

Ce urmeaza pentru Lyria si clientii povestilor pictate?

Lyria a avut o vara plina de inspiratie. Dupa colectia RomanIA, lansata chiar de ziua iei, pe 24 iunie si care a avut un succes enorm, urmeaza sezonul toamna-iarna cu produse noi. Colectia ce se va lansa in curand este una spectaculoasa si mai ales speciala. Speciala si pentru ca a fost creata urmarind indeaproape sugestiile si dorintele clientilor Lyria.

Pe cand vom putea gasi Lyria si la magazin?

Lucram intens si la acest aspect, tocmai pentru a raspunde solicitarilor clientilor care isi doresc sa vada Lyria. In special clientii care se intorc la noi spun ca povestile pictate creeaza dependenta si vor sa le vada indeaproape. Asa ca planul este ca Lyria sa fie prezenta intr-un concept store in primele luni ale lui 2017, mai intai in Bucuresti, apoi cine stie.


povesti, 2 ani
Comentarii: 0
Nu exista comentarii
Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata pe site. Campurile marcate cu * sunt obligatorii*