Lyria, la prima intalnire oficiala cu jurnalistii si bloggerii de fashion

  • Adaugat de : Lyria
  • Dec 08, 2016
  • Categorie: Articole
  • Comentarii: 0


Dupa doi ani, timp in care brandul Lyria a ajuns la maturitate, a venit si momentul ca gentile si cea mai noua colectie de agende pictate sa iasa „in lume”. Adica la o intalnire tete-a-tete intre cea care a creat brandul, Armina Popeanu, creatiile sale, jurnalistii si bloggerii.


Intr-o atmosfera casual, intr-o dimineata friguroasa, toti cei care au vrut sa cunoasca mai indeaproape povestea Lyria si-au dat intalnire la Laboratorul de Cocktailuri din Centrul Vechi al Capitalei. Vedetele colectiilor noastre au reprezentat punctul de atractie principal, dupa cum se poate si observa din imagini:

Armina Popeanu, fondatoarea povestilor pictate, a povestit cate putin din secretele celor doi ani de existenta ai Lyria. Alaturi de ea, una dintre sustinatoarele brandului, vedeta TV Bianca Ionita. Aceasta a apreciat nu doar calitatea materialelor folosite pentru realizarea gentilor si agendelor Lyria, ci si designul acestora si faptul ca fiecare obiect reprezinta o manifestare a viziunii artistice a Arminei.

 

Intalnirea cu jurnalistii si bloggerii de fashion a fost un prilej bun pentru a lansa si cea mai noua colectie Lyria: agendele personalizate, un accesoriu esential pentru orice femeie eleganta si organizata, un cadou perfect de Craciun care te va insoti tot anul ce vine.

Evenimentul Lyria s-a incheiat cu o tombola speciala, la care au participat toti cei prezenti. Castigatoarea tombolei este Andreea Leta, stilist si jurnalist Marie Claire, care a castigat un plic Zoe, ce spune povestea Bubble.

Felicitari! Speram ca este un dar perfect pentru Mos Nicolae!


bloggeri, fashion
Comentarii: 0
Nu exista comentarii
Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata pe site. Campurile marcate cu * sunt obligatorii*