media

5 trenduri pentru toamna lui 2018 pe care trebuie sa le cunosti

  • Adaugat de : Lyria
  • Sep 13, 2018
  • Categorie: Articole
  • Comentarii: 0Sezonul rece este preferatul nostru! Și al stiliștilor. Ai o gamă variată de piese vestimentare și de accesorii pe care le poți combina într-un mod creativ, pentru a obține layering-ul care să facă diferența. Suprapuneri de toate felurile, de la haine care să îți țină de cald, la texturi și diverse forme, pe toate le poți purta... deodată.


1.    Esarfa reinterpretataDesignerii au reinterpretat clasica esarfa de matase, care acum se intruchipeaza in toate felurile: rochii de toate croiurile, accesorii de cap, elemente vaporoase. Intreaga tinuta poate fi acum creata doar din esarfe.


2.    Animalia - Animal PrintNaturala, artificiala, se poarta printurile care imita animalele cele mai feroce!


3.    Anii 80sRochii scurte, umeri sculturali, nuante electrice, pe scurt: more is more. Anii 80 sunt din nou in trend!


4.    LayeringNu o sa mai vrei sa apelezi la simplul tau palton negru. Foloseste-ti creativitatea si combina mai multe straturi de haine in sezonul rece. Nu numai ca iti vor tine de cald, dar te vei face si remarcata.


5.    Leather DressingFusta, rochie, pantaloni, trenci, se poarta toate din piele! Alege piesa ta favorite toamna aceasta si stilizeaza-o pentru a obtine look-ul care va intoarce capete.

Comentarii: 0
Nu exista comentarii
Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata pe site. Campurile marcate cu * sunt obligatorii*