Spune-mi ce porti ca sa iti spun cine esti!

  • Adaugat de : Lyria
  • May 16, 2016
  • Categorie: Articole
  • Comentarii: 0Ai fost de multe ori complimentata pentru hainele sau accesoriile pe care le porti.

“Ce fusta frumosa ai!”

“Imi place foarte mult rochia ta!”

“De unde ti-ai achizitionat aceasta geanta speciala?”

 

Aceasta discutie evidentiaza ca ceea ce atrage la prima vedere atentia asupra ta sunt produsele in sine. Dar, in fapt ce iti doresti este ca cele de mai sus sa faca referire la TINE, la ceea ce reprezinti TU si sa se transforme in:

“Ce minunat arati azi!”

“Ce bine iti sta cu aceasta rochie!”

“Aceasta geanta te face sa radiezi!”

 

Este in natura femeii sa isi exprime frumusetea naturala si sa o imbogateasca cu dragoste. Totul este ca aceasta abilitate sa fie lasata sa iasa la lumina. Adevarata feminitate prinde aripi si se dezvolta in momentul in care tu stii exact ce haine, bijuterii, accesorii, machiaj si coafura te avantajeaza mai bine. Vei deveni propriul tau expert in frumusete atunci cand constientizezi care sunt instrumentele indicate a fi utilizate pentru a-ti revela frumusetea.

 

O data ce vei deveni propriul tau expert in frumusete, vei ajunge sa reusesti sa faci trecerea de la atentia indreptata asupra produselor purtate, la remarcarea ta ca femeie, la eleganta si unicitatea ta!

Cel mai potrivit si eficient mod in care poti defini acest stil propriu este sa faci cunostinta cu produsele personalizate, fie ele haine, acesorii, bijuterii sau genti. Cand oferi accesoriilor personalizate rolul central in garderoba ta, intreaga-ti imagine capata o nota aparte, irepetabila si imposibil de copiat de alte persone.

 

Cum sa porti o geanta personalizata? Dar una pictata?

La aceasta intrebare nu exista raspunsuri corecte, se poate spune doar:  “Tu stii cel mai bine!”

A alege sa porti o geanta pictata inseamna a-ti defini propriul stil. Inseamna a-ti asuma acest rol de expert in frumusete si a defila in fata celorlalti cu alegerile tale. Si mai mult decat atat, singura sansa a povestilor sa devina realitate este sa fie transpuse in genti si povesti pictate... Povestea ta pictata!

 

PS: Accesoriul care nu poate lipsi din tinuta ta zilnica este ZAMBETUL!


ce porti, cine esti
Comentarii: 0
Nu exista comentarii
Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata pe site. Campurile marcate cu * sunt obligatorii*