Doamna de Poveste

  • Adaugat de : Lyria
  • Jul 26, 2016
  • Categorie: Articole
  • Comentarii: 0


Dar astazi nu este doar despre Lyria, nu este doar despre munca ei sau despre actul creator. Astazi Lyria doar spune o poveste.


V-am prezentat-o adesea pe Lyria… zana care cu pasiune, talent si rabdare picteaza povesti pe genti, povesti spuse sau nespuse, povesti dorite sau visate, sau chiar povesti traite si experimentate la intensitate maxima. Povesti care reprezinta atat de mult, incat se cer exteriorizate si materializate pentru a fi purtate in vazul tuturor. Iar povestile prind viata prin intermediul picturilor, picturi realizate manual, cu multa maiestrie si autenticitate.

Dar astazi nu este doar despre Lyria, nu este doar despre munca ei sau despre actul creator.

Astazi Lyria doar spune o poveste.

Este povestea acelor oameni frumosi care au dorinta, curajul si bucuria de a purta gentile Lyria. Si cum fiecare poveste are un personaj principal, in cazul nostru este vorba despre “Doamna de Poveste”.

Intr-una din zile

…cu mult curaj si hotarare, Lyria a pasit pe piata gentilor, in spatiul imens al online-ului.

Cu incredere in fortele proprii a mers mai departe si a incercat sa se faca cunoscuta in lumea iubitorilor de frumos. Povestile i-au oferit prilejul de a intalni o multime de doamne dornice sa poarta genti pictate, genti care sa spuna povestea lor personala – “Doamne de poveste”.

Dar cine este o Doamna de poveste?

Doamna de poveste este femeia care dezvolta o pasiune pentru lucrurile deosebite, lucruri care aminteasc de momente speciale, de locuri sau intamplari. Din aceasta categorie fac parte, mai ales, accesoriile, pentru ca ele pot personaliza orice tinuta si pot fi combinate in zeci de feluri: gentile, palariile, manusile, curelele, umbrelele, margelele, si bratarile, inelele si brosele. Acestea nu trebuie sa fie neaparat scumpe, dar nici ieftine pentru ca trebuie sa fie si durabile: povestile dureaza mai mult de-o vara si nu se arunca la sfirsit de sezon.

O Doamna care poarta o poveste stie ca exista un moment potrivit pentru fiecare geanta, dar, in acelasi timp, stie ca este important ca ea sa fie pregatita sa intre in lumea care se regaseste pictata, pentru ca aceste genti nu sunt doar simple recipiente pentru chei, telefon si bani, iar Lyria nu este doar o geanta pictata, ci este Povestea TA pictata.

O Doamna de poveste nu se supune conventionalului si regurilor prestabilite, astazi aceasta se poate regasi cu usurinta in colectiile Lyriei, iar ulterior poate alege sa poarte o pictura speciala, creata doar pentru ea, in concordanta cu trairile, sentimentele si dorintele ei; isi permite sa se joace cu paleta de culori: de la picturi terne, la accente vibrante, explozive; de la genti cu dimensiuni reduse, la unele supradimensionate. O asemenea Doamna are o personalitate foarte bine conturata; stapana pe propriile dorinte si nevoi; puternica si foarte bine ancorata in lumea ei, pe care incearca sa o infrumuseteze cum poate mai bine.

Iar cel mai important, o Doamna de poveste este constienta de frumusetea detaliilor si stie ca acestea au extraordinara capacitate de a transforma o zi grea in una minunata!

Si-am incalecat pe-o sa si incheiem povestea asa, cu vorbele frumoase transmise de una dintre Doamnele de poveste:

<Lyria nu este doar despre genti. Este despre povesti frumoase si despre oameni frumosi. Despre povesti care ne vor insoti toata viata, pentru ca sunt parte din noi, asa cum ne vor insoti si gentile Lyria, trainice si impecabil lucrate, cu povestile noastre pictate pe ele!>

Cu bucurie ca am avut placerea sa ne cunoasteam, le multumesc tuturor Doamnelor de Poveste din universul Lyria!

Armina


doamna, poveste
Comentarii: 0
Nu exista comentarii
Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata pe site. Campurile marcate cu * sunt obligatorii*