Cum îţi alegi geanta perfectă?

  • Adaugat de : Lyria
  • Nov 06, 2017
  • Categorie: Articole
  • Comentarii: 0


E adevărat, există genţi „nemuritoare”. Sunt create de Chanel, de Hermes, de Dior şi de alte branduri celebre. De cele mai multe ori, nu ni le permitem. Sunt out of reach din raţiuni lesne de înţeles. Dar acest lucru nu înseamnă că nu putem învăţa de la aceste branduri.

Câteva lecţii importante pe care le-am învăţat nu au legătură cu suma investită într-o geantă. De exemplu, versatilitatea. O geantă cu un design versatil poate fi purtată şi la o ţinută casual şi la una elegantă. Poate transcende culoarea şi se adaptează ţinutei tale.


O altă lecţie importantă este că geanta spune o poveste. Aşa cum Grace de la Hermes spune povestea unei prinţese, la fel o geantă croită pentru tine îţi va spune povestea indiferent de când o porţi, unde şi cu ce.

Nu în ultimul rând, este important să îţi studiezi stilul de viaţă. Degeaba vrei o geantă de mărimea unui clutch, dacă necesarul tău zilnic necesită un tote. Gândeşte-te dacă poţi renunţa la ceva din geanta ta de acum sau dacă ai mai avea nevoie şi de alte obiecte înainte de a face o nouă achiziţie. După ce ai terminat „inventarul” stabileşti dimensiunea.

Continuarea articolului aici


geanta, perfecta, alegere
Comentarii: 0
Nu exista comentarii
Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata pe site. Campurile marcate cu * sunt obligatorii*