Lyria – Succesul celor trei ani de poveşti pictate!

  • Adaugat de : Lyria
  • Aug 22, 2017
  • Categorie: Articole
  • Comentarii: 0


La ceas aniversar, Armina Popeanu a creat o geantă cu o poveste specială, care poartă o frântură din fiecare clientă avută în cei trei ani de existenţă a brandului. Lettice Emotion întruchipează momentele Lyria într-o poveste delicată, şoptită, dar în acelaşi timp plină de pasiune, de culoare, pentru femeia stilată şi puternică.


59% din femei îşi cumpără o geantă de cel puţin două ori pe an, arată un sondaj recent*. 21% chiar mai des de atât, iar doar 19% spun că fac o asemenea achiziţie anual. Astfel, geanta devine un accesoriu important, o investiţie în imaginea, stilul fiecărei femei, care îi reflectă personalitatea. După acest principiu s-a ghidat Armina Popeanu când a creat Lyria – povestea ta pictată, în urmă cu trei ani, un brand ce creează accesorii unicat, lucrate manual de la stadiul de schiţă până la ultimul retuş făcut picturii ce defineşte fiecare geantă.

Conceptul a fost de altfel cel care a asigurat succesul Lyria. În trei ani, peste 800 de clienţi au achiziţionat mai mult de 2.000 de poveşti pictate. „Cele mai multe cliente, aş spune peste jumătate, revin la noi în decurs de un an pentru a mai crea o poveste. Fiecare nouă colecţie este specială, având piese care reflectă personalităţi diferite, astfel încât acestea se regăsesc în cel puţin una dintre genţile nou create. Fie prin formă, fie prin tematica picturii, Lyria rămâne astfel aproape de cele care au intrat în povestea noastră”, a explicat Armina Popeanu, creatoarea brandului.

Lettice Emotion a fost creată special pentru a marca aceşti trei ani de poveşti Lyria. Ea vorbeşte despre femeia care îmbină latura senzuală cu cea independentă, emoţia, pasiunea cu raţiunea prin împletirea formelor şi motivelor alese: macii roşii, balerina neobosită, într-o piruetă perfectă, albul perfect.

Povestea merge însă mai departe, iar în luna octombrie Lyria va prezenta colecţia de toamnă-iarnă.

Sunt Armina Popeanu, creatoarea brandului Lyria. La ceas aniversar, am creat o geantă cu o poveste specială, care poartă o frântură din fiecare clientă avută în cei trei ani de existenţă a brandului. Lettice Emotion întruchipează momentele Lyria într-o poveste delicată, şoptită, dar în acelaşi timp plină de pasiune, de culoare, pentru femeia stilată şi puternică.          

Cu drag,              
Armina Popeanu            
Founder and Designer Lyria - Povestea ta pictată

___________________

*Conform unui sondaj realizat în luna iunie, de Lyria – povestea ta pictată, pe 100 de respondenţi, femei, din mediul urban, studii superioare, venituri medii şi mari 


lettice, emotion, 3 ani
Produse inrudite
Comentarii: 0
Nu exista comentarii
Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata pe site. Campurile marcate cu * sunt obligatorii*